Što je fizioterapeut? 

Fizioterapeuti su sveučilišno obučeni stručnjaci u dijagnozama ozljeda, liječenju ozljeda, određivanju vježbi, prevenciji ozljeda, rehabilitaciji i mnogim drugim područjima sporta, zdravlja i fitnessa.

 Što trebam ponijeti sa sobom?

Budite spremni za davanje prethodne medicinske ili kirurške povijesti. Ako postoje značajniji detalji donijeti kopiju izvješća.

 Koliko posjeta će mi biti potrebno?

Broj tretmana ovisi o problemu i pojedincu. Nakon temeljite procjene, fizioterapeut i pacijent će zajednički odlučiti o planu, procesu i cilju terapije.

Što trebam obući na moj termin?

Ukoliko se terapija provodi na nogama ili rukama nećete se morati svlačiti, ali ukoliko se terapija provodi na tijelu morat ćete se skinuti u donje rublje

Kako mogu zakazati termin?

Kontaktirati nas možete putem telefona (+385 95 741 6965), e-mailom info@manualmed.hr ili koristite obrazac na stranici kontakti.

 

Moram li imati liječničku uputnicu?

Ne, fizioterapeut može procijeniti i liječiti bez uputnice od liječnika.

Trajanje liječenja ovisi o dijagnozi, o težini oštećenja, prošlosti povijesti bolesti i drugim čimbenicima. Re-evaluacijom će se procijeniti napredak i vaš terapeut će Vam svakako pomoći da postignete svoje terapijske ciljeve.

Terapijom liječimo široki raspon dijagnoza. Posjetite naše usluge za opsežan popis dijagnoza i terapija koje pružamo.

 

Termin možete promijeniti na isti način kao što ste ga i zakazali tj. putem telefona (+385 95 741 6965), e-mailom info@manualmed.hr ili koristite obrazac na stranici kontakti. Svakako ćemo Vam ponuditi prvi slobodni termin te ga nanovo zakazati.

 
 

Pitajte nas

Sva pitanja i nejasnoće vezane uz fizikalnu terapiju slobodno pitate preko telefona ili pošaljite svoj upit putem ovog obrasca u nastavku. Vaša poruka će biti poslana izravno na naše osoblje koje će odgovoriti u najkraćem mogućem roku.