Ovim putem Vam želim ukratko predstaviti sebe i osnovnu djelatnost kojom se bavim.

Zovem se Natalija Režek, rođena sam 04.11.1983.g., a u privatnoj fizikalnoj terapiji radim od 2003. godine na rehabilitacijama sportaša, masažama, poslijeoperacijskim rehabilitacijama, kineziterapiji, ručnuj limfnoj drenaži,…

Kroz trinaestogodišnje radno iskustvo u fizioterapiji i terapiji limfedema uvidjela sam kako onkološki bolesnici izuzetno teško dolaze do pravih informacija o postoperativnom oporavku. Ponukana tim saznanjem stvorila sam MANUAL MED mjesto gdje će njima i svima koji imaju problema s oteklinama informacije i terapija biti dostupne.

Vjetar u leđa dobila sam od pacijenata koji nisu vjerovali u dobar ishod svoje dijagnoze limfedema, a nakon potrebne terapije i edukacije to se u potpunosti promijenilo te opet mogu obavljati svoje svakodnevne aktivnosti.

 

 

 

 

Obrazovanje

Fizikalnu terapiju kao svoj poziv odabrala sam još u srednjoj školi – ostvarila titulu fizioterapeutskog tehničara, nakon čega se zapošljavam u privatnoj fizikalnoj terapiji i rehabilitaciji te istovremeno upisujem fizioterapiju na Zdravstvenom veleučilištu gdje stječem titulu bacc. physioth.

Kroz daljnje edukacije neprestano stječem novo znanje i iskustvo, pa sam se tako specijalizirala na raznim tečajevima od kojih je potrebno istaknuti one za manualnu limfnu drenažu i kompletnu dekongestivnu terapiju limfedema te tečajeve Kinesio Taping-a i Emmet tehnike koji su tehnike za saniranje raznih ozljeda i izuzetno bitni kao nadopuna kompletnoj dekongestivnoj terapiji limfedema