O nama

 

Naš tim visoko obrazovanih profesionalaca koristi najnovije tehnike liječenja kako bi Vam brzo i jednostavno omogućili život bez boli. Detaljno proučavamo i pristupamo svim čimbenicima koji su ili bi mogli biti uzrok Vašeg problema. To uključuje čimbenika s posla i od kuće, kompletnu tjelesnu spremu, prehranu, navike držanja, emocionalne stresove i ostalo što itekako utječe na cjelokupni lokomotorni sustav.natalija-potpis

Naša misija

Kao profesionalci u području fizioterapije, predani smo zadatku pomaganja našim pacijentima u njihovoj cjeloživotnoj potrazi za zdravljem, tjelesnom aktivnošću i cjelokupnom boljitku bića

Visoka razina kvalitete

Naš cilj je izlječenje uz visoku kvalitetu liječenja. Želimo biti Vaša potpora u svakom izlječenju bez obzirak koji Vaši ciljevi bili. 

Briga o pacijentu

Pružit ćemo Vam kompletan tretman u terapiji i edukaciju kojom ćete moći postati aktivan sudionik na putu ka Vašem oporavku tj. budućem kompletnom ozdravljenju.

Profesionalna usluga

Dugogodišnje iskustvo te kontinuirana edukacija naših djelatnika jamče ugodan boravak i brz oporavak naših pacijenata.

Naša filozofija

Manual Med je predan u pružanju fizikalne terapije visoke kvalitete s naglaskom na brigu o pacijentu.

Kao jedan od predvodnika ovakvih vrsta terapija otvoreni smo za partnerske odnose i događanja unutar zajednice kojoj služimo. Neprekidni fokus na kontinuiranoj edukaciji jamči da naši terapeuti razumiju i u praksi primjenjuju najnovije tehnike terapija i rehabilitacija za sve vrste ozljeda i stanja.

Naša vizija

Privlačiti, nagrađivati i zadržati visoko obrazovane i iskusne djelatnike fizioterapijske struke. Naš proaktivan pristup razvoju najboljih poslovnih praksi i promicanje učinkovitih metoda liječenja će nam pomoći to postići.

image-divider